Honden

Outdoor / Spelen & Training

Hondenspeelgoed

Op zoek naar hondenspeelgoed voor uw hond? Bij Dierenspeciaalzaak van Dijk vindt u de leukste hondenspeeltjes waarmee uw hond lekker actief blijft. Honden vinden het onwijs leuk om te spelen met hun baasje. Met het juiste hondenspeelgoed maakt u het spelen nog leuker.

Hondenspeelgoed is heel belangrijk voor uw hond. Honden zijn sociale en actieve dieren die hun energie kwijt moeten. Naast de wandelingen die u met uw hond maakt, is het ook belangrijk om met uw hond te spelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het lichaam gestimuleerd wordt, maar ook de geest. Het resultaat hiervan is dat uw hond voldaan is en dus minder snel ongewenst gedrag zal vertonen. En, misschien wel het belangrijkste, door samen met uw hond te spelen versterken jullie de band met elkaar.

Trainen

Het maken van lange wandelingen alleen is niet altijd voldoende. Minstens zo belangrijker voor een hond is het ontwikkelen van zijn geestelijke vermogens. Het zoeken naar oplossingen of het overwinnen van problemen stimuleert het geestelijke gezondheid van de hond. Net als bij mensen neemt het geheugen en leervermogen van honden af met leeftijd. 'Brain games' zijn daarom niet alleen leuk voor honden maar vooral goed tegen veroudering, het versterkt de band tussen hond en baas en verhoogt zijn adaptieve intelligentie.

Ook niet onbelangrijk, een hond is eerder moe na een uur mentale stimulatie dan een uur doelloos heen en weer rennen. Bij Dierenspeciaalzaak van Dijk hebben we geweldige mentale hondenspelletjes om mee te beginnen!

Outdoor

Et eu, porta imperdiet consequat, amet condimentum sed, nec phasellus interdum mattis cursus dui aliquet, maecenas ac vitae natoque pretium molestie. Donec aliquet nisl vestibulum at pariatur cras, vestibulum eget in diam risus dolor, lacinia volutpat. Donec lectus vel, arcu id ullamcorper in egestas. Mollis et eu non aliquet metus orci, at congue, eu turpis tellus.

In het geval u vragen heeft of extra advies nodig heeft, neem dan contact met ons op.

onze merken

Outdoor / Spelen & Traning voor honden

  Adres


    Dierenspeciaalzaak Van Dijk
  Zevenend 29
  1251 RL Laren NH

    035 - 531 42 62

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Openingstijden


  • Maandag
   13:00 - 18:00
  • Dinsdag
   09:15 - 18:00
  • Woensdag
   09:15 - 13:00
  • Donderdag
   09:15 - 18:00
  • Vrijdag
   09:15 - 18:00
  • Zaterdag
   09:15 - 17:00
  • Zondag
   GESLOTEN

  Al meer dan 64 jaar is Dierenspeciaalzaak Van Dijk in Laren NH een begrip in het Gooi. In onze moderne winkel vindt u een breed assortiment, krijgt u specialistisch advies en ervaart u de gezellige, ongedwongen sfeer.